Back-ups maken van je gameclips

Omdat gameclips die niet zijn bekeken of waarop niemand heeft gereageerd, op een gegeven moment kunnen worden verwijderd, is het raadzaam back-ups van je clips te maken. Je kunt dit doen vanaf je console of pc.

Opnamen van Xbox Live uploaden naar OneDrive vanaf je console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga naar Uitzenden en vastleggen.
  2. Selecteer Recente opnames > Alles weergeven.
  3. Selecteer de knop voor de lijstweergave rechts om je opnamen in een lijst weer te geven.
  4. Schakel het selectievakje in naast de opnamen die je wilt uploaden.
  5. Selecteer de knop Uploaden naar OneDrive om te beginnen met uploaden.

Opnamen van Xbox Live uploaden naar Google Drive vanaf je pc

1. Open de Xbox-app op de pc.
  2. Meld je bij de app aan met je Microsoft-account.
  3. Selecteer het pictogram Opnames in het linkermenuvenster.
  4. Selecteer Op Xbox Live om de opnamen weer te geven die je naar Xbox Live hebt geüpload.
  5. Selecteer de knop Downloaden om de opnamen lokaal naar je pc te downloaden. Ze worden opgeslagen in de map Video's op station C.
  6. Upload de lokale bestanden naar Google Drive of een andere opslaglocatie.

Opnamen vanaf je console rechtstreeks opslaan op een extern station

Opmerking Opnamen die worden opgeslagen op een extern station, kunnen niet naar Xbox Live worden geüpload vanaf je console. Als je wilt uploaden vanaf een extern station naar Xbox Live, volg je de stappen om te uploaden vanaf een pc.

1. Sluit een USB 3.0-station (of sneller) aan op je console.
    Opmerking Het USB-station moet zijn geformatteerd als NTFS. Je kunt niet hetzelfde station gebruiken waarop games worden geïnstalleerd omdat dat station anders is geformatteerd.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Ga naar Systeem > Instellingen > Systeem > Opslag.
  4. Ga naar het externe station en selecteer Instellen als opslaglocatie.
  5. Je gameclips en schermopnamen worden opgeslagen op het externe station. Als je de oorspronkelijke locatie wilt herstellen, selecteer je het interne station als opslaglocatie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Back-ups maken van je gameclips" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?