Back-up maken van je instellingen op Xbox One

Video: Back-up maken van je instelling

De video bekijken Maak een back-up van je instellingen. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Back-ups maken van je instellingen is een geweldige manier om het instellen van elke Xbox te vereenvoudigen, of dat een nieuwe console is of je huidige exemplaar (bijvoorbeeld als je besluit het apparaat opnieuw in te stellen en opnieuw te beginnen). Hiermee worden je accountinstellingen en belangrijke systeeminstellingen opgeslagen. Als je een nieuwe Xbox hebt, worden deze toegepast tijdens het instellen.

Back-ups bevatten geen instellingen voor dingen die mogelijk anders zijn op je nieuwe Xbox, zoals de consolenaam of de mogelijkheid om een specifieke tv te bedienen.

Je back-up maken

1. Sluit een USB-opslagapparaat aan op je bestaande Xbox One.
    Opmerking Het opslagapparaat moet USB 3.0 of sneller ondersteunen en een opslagcapaciteit van 256 GB of meer hebben. Zorg ervoor dat het apparaat is ingesteld voor gebruik met Xbox One-games en -apps.
  2. Open de guide en ga naar Systeem > Instellingen > Systeem > Back-up en overdracht > Back-up van mijn instellingen en volg daarna de instructies op het scherm voor het opslaan van je back-up op je opslagapparaat.

Je back-up toepassen op je bestaande Xbox

Als je je bestaande console opnieuw instelt:

1. Sluit je opslagapparaat aan op je Xbox.
  2. Zet de console aan.
  3. Ga naar Systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens en kies Console opnieuw instellen.

Je back-up toepassen op je nieuwe Xbox

Als je instellingen van je bestaande Xbox naar een nieuwe Xbox overbrengt:

1. Sluit het opslagapparaat aan op je nieuwe Xbox voordat je deze inschakelt.
  2. Zet de nieuwe Xbox aan.
  3. Volg de instructies op het scherm.

Als de nieuwe Xbox is al ingesteld en je deze wilt configureren met behulp van de back-upinstellingen van je andere Xbox, laat je het opslagapparaat aangesloten en ga je naar Systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens en kies Console opnieuw instellen.

Wil je je Xbox-games overdragen? Zie Meerdere games tegelijk overdragen op je Xbox One.

Instellingen waarvan een back-up is gemaakt

Back-ups omvatten instellingen voor:

• De meeste voorkeuren voor aanmelden en beveiliging
  • Blu-ray en dvd
  • Volume
  • Verteller
  • Vergrootglas
  • Ondertiteling
  • Hoog contrast
  • Netwerknaam en wachtwoord
  • Systeemthema
  • My home Xbox
  • De meeste instellingen voor energiemodus en opstarten
  • Xbox-app-connectiviteit
  • De meeste voorkeuren voor uitzenden en vastleggen
  • Meldingen voor Xbox en tijdinstelling
  • Taalgebruik en locatie
  • Tijdzone en zomertijd
  • Updates
  • Schijf voor games en apps
  • Back-up en overdracht (houd back-up actueel)
  • Cortana

Back-ups omvatten geen instellingen voor:

• Controller aanmelden
  • Xbox Live-privacy
  • App-privacy en aanmeldingsgegevens
  • Gekoppelde sociale accounts
  • Contentrestricties (toegang tot content, webfilters, restricties afgemelde console)
  • Gezinsaccounts
  • Geavanceerde netwerkinstellingen (IP-, DNS-, MAC-adres, poortselectie)
  • Kleur en achtergrond
  • Thema en beweging
  • Consolenaam
  • Back-up en overdracht (opslagapparaat, 4K-content)
  • Netwerkoverdracht
  • Video en audio-uitvoer
  • Kinect
  • Instellingen van Accessoires app
  • Meldingen voor apps
  • Gameclipresolutie en vastleggen van locatie
  • Voorkeursvideoprovider
  • Activiteitsfeed
  • Tv en OneGuide
  • Transcriptie van game
  • Verbergen in de lijst Klaar om te installeren
  • Energie-instellingen voor externe opslag
  • Andere profielen dan die jij gebruikt
  • Games

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Back-up maken van je instellingen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?