Gameclips en schermopnamen in 4K HDR vastleggen

Om 4K-gameclips en -schermopnamen met Xbox One X vast te leggen, moet de resolutie van je tv-uitvoer op 4K worden ingesteld. Als je tv is voorzien van HDR (High Dynamic Range), worden je schermopnamen eveneens in HDR vastgelegd.

Als de weergave al is ingesteld op 4K HDR, hoef je alleen de opname-instellingen te wijzigen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Voorkeuren > Uitzenden en vastleggen > Gameclipresolutie en kies een van de 4K-opties.

Zodra je deze instellingen hebt bijgewerkt, kun je beginnen met vastleggen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gameclips en schermopnamen in 4K HDR vastleggen " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?