Gameclips vastleggen op externe opslag

Wil je langere gameclips vastleggen die je op de pc kunt bewerken? Leg ze dan rechtstreeks op externe opslag vast. Dit is een handige manier om je clips en schermopnamen over te zetten naar een pc. Materiaal dat je extern vastlegt, kun je echter niet bewerken in Upload Studio en ook niet delen op Xbox Live, iets wat wel kan met clips die je rechtstreeks op je Xbox vastlegt.

Om gameclips en schermopnamen extern vast te leggen, sluit je een opslagapparaat aan en wijzig je de opnamelocatie.

1. Sluit een extern opslagapparaat (USB 3.0, geformatteerd als NTFS) aan op je Xbox.

Opslagapparatuur die voor Xbox-games is geformatteerd, is niet geschikt voor het opslaan van gameclips. Als je op hetzelfde apparaat games hebt geïnstalleerd, voer je een van de volgende handelingen uit:

• Sluit een tweede opslagapparaat aan op je Xbox. Gebruik dit voor je opnamen, zodat je het andere apparaat kunt blijven gebruiken voor games en apps.
    • Maak het opslagapparaat geschikt voor opnamen nadat je eerst het andere materiaal hebt verplaatst. Ga terwijl het apparaat is aangesloten maar nog niet voor opnamen is geformatteerd, naar je games en apps en verplaats je games van de externe opslag naar de interne opslag. Koppel het opslagapparaat vervolgens los van de Xbox, sluit het aan op de pc, formatteer het als NTFS, verwijder het veilig uit je pc en sluit het opnieuw aan op je Xbox.
  2. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen Voorkeuren > Uitzenden en vastleggen.
  3. Selecteer Opnamelocatie en kies een map voor je gameclips en schermopnamen.

Wanneer je klaar bent met opnemen, koppel je het opslagapparaat los, sluit je het aan op je pc en start je het programma op je pc waarmee je het materiaal wilt bewerken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gameclips vastleggen op externe opslag" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?