De weergaveresolutie voor uw tv-toestel op Xbox One wijzigen

Uw Xbox One-console detecteert automatisch de weergaveresolutie van uw tv-toestel. In zeldzame gevallen kan uw console de resolutie van uw tv-toestel echter niet correct detecteren. Maak u geen zorgen als dat gebeurt. De weergaveresolutie wijzigen is erg eenvoudig:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Video-uitvoer onder Beeld en geluid.
  5. Selecteer Tv-resolutie en selecteer vervolgens 720p, 1080p of 4K UHD, afhankelijk van wat het beste is voor uw tv-toestel. Opmerking Als u de resolutie voor uw tv-toestel niet ziet, zorg dan dat u Tv-verbinding instelt op Automatisch detecteren.

Zie Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer uw Xbox One aanstaat voor hulp om problemen op te lossen als u een leeg of zwart beeld op uw Xbox One-console te zien krijgt.