Uw games en apps groeperen op Xbox One

Video: Uw games en apps groeperen op Xbox One

Bekijk de video Uw games en apps groeperen op Xbox One. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Kent u de pins nog? U hebt ze nog steeds, maar tegenwoordig zitten ze in een groep: een van de vele groepen die u kunt maken om uw games en apps makkelijker terug te vinden.

Als u uw pins en andere groepen wilt zien, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen. Ga dan naar uw games en apps. Hier draait het nu helemaal om groepen.

Maak een nieuwe groep. Of klik op Alle weergeven voor een volledige lijst van uw games en apps en om alle groepen te bekijken en te beheren.

Hebt u een reeks racegames of ruimtevaartgames? Zet ze in één groep, zodat u alles netjes bij elkaar hebt:

1. Selecteer in Groepen de optie Een groep maken.
  2. Geef de groep een naam.
  3. Kies vervolgens de games en apps die u aan de groep wilt toevoegen. U kunt op elk gewenst moment meer games toevoegen.

Markeer een groep en druk de Menuknop op uw controller in. U krijgt dan opties om de groep toe te voegen aan Home, de naam ervan te wijzigen, de groep te verplaatsen binnen de lijst van groepen of de groep te verwijderen.

Elke game of app kan deel uitmaken van meer dan één groep.

U kunt ook de volgorde van items in een groep wijzigen:

1. Markeer een game of app.
  2. Druk op de Menuknop en kies Verplaatsen.
  3. Verplaats het item met het navigatiepad naar een andere plek en druk op de A-knop om het neer te zetten.

Wilt u opnieuw beginnen? Verwijder gewoon alle groepen. Alle groepen die u hebt gemaakt worden verwijderd, zonder gevolgen voor de games of apps in die groepen.

Net als uw oorspronkelijke pins blijven uw Pins-groep en andere groepen die u maakt bewaard in uw profiel. U ziet ze dus ook terug wanneer u zich aanmeldt op een andere Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw games en apps groeperen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?