Afmelden op Xbox One

Hoe u zich kunt afmelden bij uw Xbox Live-profiel wanneer u de controle over uw console hebt

Opmerking Wanneer meer dan één persoon tegelijk is aangemeld op de console, heeft slechts een van die personen de controle over de console. Als uw gamerafbeelding niet linksboven op het scherm staat, kunt u de console niet besturen.

1. Als u naar het Home-scherm wilt terugkeren, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteert u Aanmelden.
  2. Selecteer uw account, druk op de A-knop van de controller en selecteer Afmelden.

Uw profiel is opgeslagen en zal toegankelijk zijn wanneer u zich de volgende keer wilt aanmelden op deze console. Als u denkt dat u deze console niet meer gaat gebruiken, kunt u uw account van de console verwijderen.

Hoe u zich kunt afmelden bij uw Xbox Live-profiel wanneer u niet de controle over de console hebt

Zo kunt u zich afmelden bij uw Xbox Live-profiel als iemand anders de controle over de console heeft:

1. Als u naar het Home-scherm wilt terugkeren, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteert u Aanmelden.
  2. Selecteer Profiel wisselen.
  3. Druk op de Xbox-knop om de guide weer te openen en selecteer Aanmelden. Selecteer uw account en selecteer Afmelden.

Uw profiel is opgeslagen en zal toegankelijk zijn wanneer u zich de volgende keer wilt aanmelden op deze console. Als u denkt dat u de console niet meer gaat gebruiken, kunt u uw account van de console verwijderen.

Opmerking Als u uw wachtwoord op uw console hebt opgeslagen, kan iedereen die uw console gebruikt, zich aanmelden bij uw account. Als u niet wilt dat uw huisgenoten uw account zonder uw toestemming kunnen gebruiken, kunt u een 6-cijferige wachtwoordcode toevoegen om u aan te melden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Afmelden op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?