Informatie over energiebesparing en de energiemodus Stand-by

U kunt uw Xbox One-console configureren om de Stand-by-energiemodus of de energiespaarstand te gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur.

Stand-by-modus

Als u de stand-by-modus hebt ingesteld, kunt u:

• Sneller opstarten
  • Inschakelen met uw stem (waar beschikbaar)
  • De tv en de tv-ontvanger aanzetten met de console

Als u deze instelling wilt wijzigen:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Energiemodus en opstarten en selecteer de gewenste instelling in het vervolgkeuzemenu Energiemodus.

Energiespaarstand

In de energiespaarstand wordt de console uitgeschakeld om energie te besparen. In deze modus werkt de console als volgt:

• Het duurt 45 seconden om de console op te starten.
  • U moet op de Xbox-knop drukken om de console op te starten.

Als u deze instelling wilt wijzigen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Energiemodus en opstarten en selecteer de gewenste instelling in het vervolgkeuzemenu Energiemodus.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Informatie over energiebesparing en de energiemodus Stand-by" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?