Veelgestelde vragen over video, foto's en audio op Media Player voor Xbox One

Hier krijg je antwoorden op veelgestelde vragen over video-, foto- en audiocontent op Media Player.

Vragen over Media Player

Welk type bestanden is geschikt voor de Media Player-app?

De ondersteunde bestandstypen voor de Media Player-app zijn:

• 3GP-audio
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • GIF met animatie
  • .asf
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI niet-gecomprimeerd
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • .mkv
  • .mov
  • Mp3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA spraak
  • WMV
  • WMV HD

Wat moet ik doen als ik bepaalde audio-, video- of fotobestanden niet kan afspelen?

Xbox One ondersteunt een breed scala aan codecs en mediatypen, maar als je een bestand met niet-ondersteunde inhoud probeert af te spelen, krijg je in Media Player hierover een melding.

Ondersteunt Media Player hoezen wanneer ik mijn collectie doorblader?

Ja, Media Player toont miniaturen voor je audio-, video- en fotobestanden, indien beschikbaar.

Op welke manieren kan audio-, foto- en videocontent op Media Player worden afgespeeld?

Je kunt media afspelen van een verwisselbaar USB 1.0-, 2.0- of 3.0-station. USB 1.0- en 2.0-stations worden automatisch behandeld als mediastations.

Zie Problemen met detectie van externe opslag op Xbox One oplossen als Media Player het USB-station niet detecteert.

Bestaat er software van derden die ik kan gebruiken om mediacontent van mijn pc naar Media Player te streamen?

Het Xbox One-team voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat Xbox goed werkt met Windows Media Player-software. Als je besluit om software van derden te gebruiken, moet je contact opnemen met de fabrikant van die software voor ondersteuning.

Hoe kan ik content van mijn Mac streamen?

Als je wilt delen vanaf een Mac-computer, moet je een oplossing voor streaming van derden gebruiken. Je moet weten dat Microsoft geen oplossingen voor streaming van derden ondersteunt. Je moet dus contact opnemen met de fabrikant van dat product als je ondersteuning wenst.

Hoe kan ik Windows Media Player 11 of de Zune-software instellen om mijn media te delen met mijn console?

Dit wordt momenteel niet ondersteund op de Xbox One. Zie Ondersteuning voor Windows Media Center op pc voor meer informatie over het instellen van delen op de Xbox 360.

Hoe kan ik media van mijn iPhone en iPod touch afspelen?

Helaas maken de iPhone en iPod touch gebruik van een ander mechanisme om media op te slaan dan een "traditioneel" USB-station, zodat Media Player momenteel niet in staat is content van deze apparaten af te spelen.

Wat kan ik doen als de verbinding met mijn USB-opslagapparaat wordt verbroken tijdens het afspelen?

Probeer de instellingen voor energiebeheer voor externe opslag aan te passen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem. Instellingen.
  2. Selecteer Aan/uit en opstarten > Energiemodus en opstarten.
  3. Schakel Als Xbox uit staat, opslag uitschakelen uit.

Ondersteunt Media Player het gebruik van ondertiteling in films?

Media Player maakt het mogelijk om SRT-bestanden te gebruiken voor het toevoegen van ondertitels aan video's. Als je het bestand correct hebt toegevoegd, wordt de keuzemogelijkheid Ondertiteling weergegeven tijdens het afspelen van video's en kun je ondertitels in- of uitschakelen.

Een SRT-bestand toevoegen:

1. Kopieer het SRT-bestand naar dezelfde map op je opslagapparaat als de video die je probeert te bekijken. Als je video bijvoorbeeld in de map Videos staat, moet het SRT-bestand daar ook staan.
  2. Zorg dat de naam van het SRT-bestand overeenkomt met de naam van de video. Als je video bijvoorbeeld "MijnVideo123.mkv" noemt, moet je SRT-bestand als titel "MijnVideo123.srt" hebben om ondertitels te kunnen inschakelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over video, foto's en audio op Media Player voor Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?