Multitasken op Xbox One

De guide biedt verschillende manieren om twee dingen tegelijk te doen, zoals tijdens het gamen naar muziek luisteren, uw game uitzenden, clips en schermopnamen maken en achievements bijhouden.

Achtergrondmuziek

Start een muziekapp die achtergrondmuziek ondersteunt, zoals Groove of Pandora. Zodra er muziek klinkt, kunt u gaan gamen. De muziek blijft op de achtergrond spelen.

Als u de afspeelknoppen wilt zien, opent u de guide en zoekt u naar Achtergrondgeluid onder Recent.

Uitzenden

Als u een game wilt uitzenden via Mixer, moet u die game eerst starten. Vervolgens opent u de guide en selecteert u Mixer broadcast > Uitzending starten.

Als u wilt uitzenden via Twitch, start u een game, opent u de guide en selecteert u vervolgens Twitch bij Games en apps (of onder Recent als die optie er is). Vervolgens selecteert u Broadcast > Uitzending starten.

Game DVR

Als u de Game DVR-opties wilt zien, opent u de guide vanuit de game en doet u het volgende:

• Druk op Y om een schermafbeelding te maken.
  • Druk op X om de laatste 30 seconden op te nemen.
  • Druk op de View-knop  voor meer opnameopties.

Achievements

Met de achievementtracker kunt u tijdens het gamen uw voortgang in de gaten houden. Open de guide vanuit de game, selecteer Achievements en schakel vervolgens de achievementtracker in.

Zie Achievements in uw game bijhouden voor meer informatie over het bijhouden van uw achievements.

Opmerking In de systeemupdate van maart 2017 hebben we wijzigingen aangebracht in de manier waarop multitasking op Xbox One werkt. Zo is onder meer de snapfunctionaliteit verwijderd.

Voor live-tv moet u de gids met kanalen in volledig scherm weergeven in plaats van gesnapt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Multitasken op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?