Uw favoriete items vastmaken

Via pins kunt u uw favoriete games en apps snel openen. U kunt items vastmaken via Mijn games en apps of via recent gebruikte items op het Home-scherm of in de guide.

Pins toevoegen, verwijderen en verplaatsen

Een pin toevoegen:

1. Markeer het item en druk op de Menuknop  op uw controller.
  2. Selecteer Aan Pins toevoegen.

Een pin verwijderen:

1. Markeer het item en druk op de Menuknop  op uw controller.
  2. Selecteer Pin losmaken.

Een pin verplaatsen:

1. Markeer een pin en druk op de Y-knop  op uw controller.
  2. Beweeg de pin naar de gewenste plek, druk dan op de A-knop  om hem te plaatsen.

Alle pins verplaatsen

Uw hele lijst met pins omhoog of omlaag verplaatsen op het Home-scherm:

1. Markeer de tegel Pins en druk op de Y-knop  op uw controller.
  2. Gebruik de linker-stick op de controller om de tegel omhoog of omlaag te verplaatsen.
  3. Druk op de A-knop  om te controleren of de B-knop  om te annuleren.

Alle pins verwijderen van het Home-scherm

Pins worden standaard weergegeven op het Home-scherm, maar u kunt ze verwijderen als u dat wilt.

Alle pins verwijderen van het Home-scherm:

1. Markeer de tegel Pins en druk op de Y-knop  op uw controller.
  2. Druk op de X-knop .

Als u ze ooit wilt toevoegen aan het Home-scherm, drukt u simpelweg op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteert u het pins-pictogram en selecteert u vervolgens Pins toevoegen bij start.