Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One

Geluid van bepaalde muziekapps blijft doorspelen terwijl je andere apps en games gebruikt.

1. Start een muziekapp die achtergrondmuziek ondersteunt, zoals Spotify of Pandora.
  2. Zodra de muziek speelt, start je de game die je wilt spelen of de app die je wilt gebruiken. De muziek blijft op de achtergrond doorspelen.

Voor functies zoals pauzeren of overslaan druk je op de Xbox-knop om de guide te openen en markeer je de muziekapp. Daar kun je ook het volume aanpassen en de muziekapp in volledig scherm openen.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?