Pop-upmeldingen op Xbox One

Pop-upmeldingen op uw Xbox One-console brengen u op de hoogte van gebeurtenissen, zoals nieuwe berichten of inkomende Skype-oproepen.

Houd de Xbox-knop  op uw controller ingedrukt wanneer u een pop-upmelding krijgt en deze wilt bekijken. Als u de pop-upmelding te laat opmerkt, drukt u op de Xbox-knop  om de Guide te openen en selecteert u vervolgens Systeem > Meldingen om de melding alsnog te bekijken.

Als u uw meldingsinstellingen wilt wijzigen, drukt u op de Xbox-knop  om de Guide te openen en selecteert u vervolgens Systeem > Instellingen > Voorkeuren > Meldingen. U kunt kiezen wat u wilt doen met afzonderlijke Xbox- en app-meldingen (of alle meldingen uitschakelen), u kunt de duur van pop-upmeldingen aanpassen en meer.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Pop-upmeldingen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?