Problemen met geluid op uw Xbox One-console oplossen

Probeer de volgende oplossingen als u veranderingen hebt aangebracht in uw thuisbioscoopsysteem, de weergave- en geluidsinstellingen van uw Xbox One hebt gewijzigd of de console voor het eerst hebt ingesteld en er geen geluid is.

Eenvoudige oplossingen

• Controleer dat het geluid van uw tv-toestel niet gedempt is en op een redelijk volume staat.
  • Controleer of de externe of ingebouwde luidsprekers van uw tv-toestel goed zijn aangesloten en zijn ingeschakeld.

Controleer uw tv- en HDMI-aansluiting

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Algemeen > Opties voor tv en beeld.
  3. Selecteer Videokwaliteit en overscannen.
  4. Selecteer onder Beeld de optie HDMI.

Problemen oplossen wanneer het geluid van een game of app niet hoorbaar is tijdens voicechat

Als je actieve game of app stil is of niet meer te horen is wanneer je Kinect gebruikt voor partychat of een Skype-oproep, is je chatmixer mogelijk ingesteld om alleen het gesprek weer te geven. Pas de instellingen van de chatmixer aan om het geluidsniveau tijdens het gesprek aan te passen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Algemeen > Volume en audio-uitvoer.
  3. Selecteer Chat mixer.
  4. Selecteer een van de beschikbare opties.

Problemen met geluid bij een audio/video-ontvanger oplossen

Volg deze stappen om problemen op te lossen als uw Xbox One-console is aangesloten op een audio/video-ontvanger, die is aangesloten op uw tv-toestel en u geen geluid hebt:

1. Zet uw apparaten aan in deze volgorde. Wacht tot elk apparaat helemaal is opgestart voordat u het volgende apparaat aanzet:
    1. Televisie
    2. Audio/video-ontvanger
    3. Xbox One-console
  2. Gebruik de "Invoer"-knop op de afstandsbediening van het tv-toestel (of de knoppen op het tv-toestel) om de ingangsbron van uw ontvanger op een andere bron dan de console te zetten en daarna terug naar de console (ga bijvoorbeeld van HDMI1 naar HDMI2 en dan terug naar HDMI1).
  3. Start de audio/video-ontvanger opnieuw.
  4. Stel uw Tv-verbinding in op HDMI:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen > Algemeen > Opties voor tv en beeld.
    3. Selecteer Videokwaliteit en overscannen.
    4. Selecteer onder Beeld de optie HDMI.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met geluid op uw Xbox One-console oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?