Je Xbox One-console bijwerken

Xbox One wordt voortdurend verbeterd. Als je console is ingesteld op automatische updates, wordt de console bijgewerkt wanneer een update beschikbaar is. Zo niet, dan wordt je gevraagd of je een update wilt uitvoeren.

Automatische updates

Je console instellen voor het automatisch ontvangen van updates:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen.
  3. Selecteer Systeem > Updates en downloads.
  4. Selecteer Houd mijn console up-to-date voor console en Houd mijn games en apps up-to-date voor games en apps.

Handmatige updates

Als je de console handmatig wilt bijwerken:

1. Zorg dat de console is verbonden met internet end druk vervolgens op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen.
  3. Selecteer Systeem > Updates en downloads.
  4. Onder 'Updates' zie je:
    • Console-update beschikbaar. Selecteer deze knop om te beginnen met je update, of
    • Geen console-update beschikbaar. Dit betekent dat je console up-to-date is.

Als er geen update beschikbaar is, is je console up-to-date.

Welke versie heb ik?

Je kunt als volgt bekijken wat de systeemversie van je console is:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen.
  3. Selecteer Systeem > Consolegegevens.
  4. De versie van het besturingssysteem wordt weergegeven in de tweede kolom.

Opmerking Als je tijdens een systeemupdate de versie van het besturingssysteem op je console nodig hebt, druk dan tegelijk op de linker- en rechter-trigger en de linker- en rechter-bumper op de controller . De versie van het besturingssysteem staat als Build op de tweede rij in de lijst.

Zie Xbox One-besturingssysteemversies en -systeemupdates voor de nieuwe functies of updates in elke versie.

Xbox Insider-programma

Als je deelneemt aan het Xbox Insider-programma, kan je console vaker worden bijgewerkt wanneer we een nieuwe update voorbereiden voor het grote publiek. We kunnen ook preview-updates in golven uitvoeren. Sommige deelnemers aan het Xbox Insider-programma ontvangen mogelijk updates op andere tijdstippen dan andere deelnemers.

Als je ons wilt helpen via het Preview-programma, raadpleeg je Veelgestelde vragen over het Xbox Insider-programma.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je Xbox One-console bijwerken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?