De guide op de Xbox One gebruiken

De guide biedt u de snelste manier om:

• Te zien wat uw vrienden doen en uw clubs bij te houden.
  • Party´s te starten en aan party´s deel te nemen.
  • Uw game uit te zenden met Mixer.
  • De laatste berichten in uw activiteitsfeed te zien en uw voortgang bij achievements te controleren.
  • Uw berichten en meldingen te controleren.
  • Uw instellingen te controleren en te wijzigen.
  • Uw profiel bij te werken.

Open de guide door op de Xbox-knop  op uw controller te drukken – of op Home, gewoon door naar links te gaan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De guide op de Xbox One gebruiken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?