De guide gebruiken op Xbox One

De guide is de snelste manier om het volgende te doen:

• Bekijken wat uw vrienden doen en de activiteiten van uw clubs bijhouden.
  • Party's starten of hieraan deelnemen.
  • Uw gameplay uitzenden met Mixer.
  • Bekijken wat er nieuw is in uw activiteitsfeed en uw voortgang bij achievements controleren.
  • Uw berichten en meldingen controleren.
  • Uw instellingen bekijken en wijzigen.
  • Uw profiel updaten.

Open de guide door op de Xbox-knop  op uw controller te drukken of op Home, door simpelweg naar links te bewegen.

Hier vindt u de tabbladen van de guide, snelle toegang tot uw meest recente functies en snelkoppelingen naar Mijn en apps, de Microsoft Store en uw persoonlijke waarschuwingen.

De tabbladen van de guide gebruiken

Gebruik de acht tabbladen langs de bovenkant om snel toegang te krijgen tot de belangrijkste functies van uw console.

Aanmelden

Nadat u bent aangemeld, kunt u het volgende doen:

Achievements

Multiplayer

Personen

Hier vindt u alles over uw vrienden:

Home

Hiermee hebt u snel toegang tot uw Home-scherm. Meer informatie over het aanpassen van uw startpagina om al uw favoriete groepen op één locatie te houden.

Communicatie

Zoek uw communicatie en start hier nieuwe:

Uitzenden en opnemen

Dit is uw hub voor het uitzenden van of het bekijken van uitzendingen op uw console met Mixer. U kunt ook:

• Gameclips en schermopnamen maken en beheren
  • Uw recente opnamen bekijken
  • Toegang krijgen tot geavanceerde instellingen voor uitzenden en opnemen

Systeem

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De guide gebruiken op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?