Nieuw bij Xbox One

De nieuwste update is beschikbaar en daarmee ook een aantal geweldige nieuwe toevoegingen.

Neem even pauze

Met de nieuwe herinnering in Instellingen/Voorkeuren kun je een timer instellen om je eraan te herinneren dat je na een bepaalde tijd op de console even een pauze moet nemen. De timer wordt opnieuw opgestart als je je afmeldt of de console uitschakelt. Je kunt een interval tussen 30 minuten en twee uur kiezen.

Later spelen

Met zoveel fantastische games om uit te kiezen in de Xbox Game Pass-catalogus, kan het moeilijk zijn om elke game bij te houden die je wilt spelen. Met Later spelen kun je een lijst met games samenstellen waar je later op terug kunt komen, op een moment dat jou uitkomt. Beheer je verzameling vanaf je Xbox-console of vanuit de mobiele Game Pass-app en download je games wanneer jij er klaar voor bent.

Op vriendenlijsten staat waar je vrienden momenteel een game spelen.

We hebben pictogrammen toegevoegd aan je vriendenlijst voor andere platforms waarop je vrienden momenteel spelen. Deze pictogrammen worden alleen weergegeven voor de platforms waarop je momenteel niet de vriendenlijst aan het bekijken bent. Als je bijvoorbeeld bent aangemeld bij Xbox One, zie je pictogrammen voor vrienden die zijn aangemeld op hun pc of mobiele apparaat. Je vrienden zien een pictogram in hun vriendenlijst dat aangeeft dat je bezig bent op de Xbox One.

Berichtverzoeken

Je kunt de prioriteit bepalen van berichten van je vrienden en iedereen met wie je wilt communiceren, terwijl berichten van mensen die je niet kent apart worden weergegeven op een tabblad met berichtverzoeken.

Als onderdeel van deze update worden alle eerdere groepsberichten verwijderd (je een-op-één-berichten blijven gewoon beschikbaar). Als je een back-up wilt maken van eerdere groepsberichten, kopieer en plak je deze in Xbox.com voor een beperkte periode.

Betere sorteerfunctie in Mijn games en apps

We hebben het eenvoudiger gemaakt om de inhoud te vinden waarnaar je op zoek bent. In Mijn games en apps bevatten titels niet langer lidwoorden zoals 'de' of 'The' in het Engels wanneer je de weergaven Sorteren A-Z of Groeperen op letter gebruikt. 'The Witcher' wordt nu bijvoorbeeld weergegeven onder de 'W' in plaats van de 'T'.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Nieuw bij Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?