Wat is er nieuw op Xbox One in november

Meer updates en verbeteringen voor de feestdagen.

Sla me op

Instellingen op je home-console, met inbegrip van TV en OneGuide, worden nu automatisch in de cloud opgeslagen wanneer je je aanmeldt. Wanneer je een nieuwe Xbox instelt, wordt gevraagd of deze instellingen wilt toepassen.

Instellen versnellen

Nu kun je de Xbox-app op iOS of Android gebruiken om het instellen te voltooien op een nieuwe Xbox terwijl de update op 'dag één' wordt gedownload. Zoek naar de optie wanneer de update wordt gestart.

Clubbin'

Behalve games en vrienden kun je nu clubblokken aan Home toevoegen. Voeg ze toe vanuit de guide en de club zelf.

Geef een game cadeau

Wil je voor Sinterklaas spelen? Geef een cadeau uit de Microsoft Store, waaronder van meeste digitale games, duurzame DLC, Xbox Live Gold en Xbox Game Pass. Zoek naar de knop 'Kopen als cadeau' en verzendt items naar familie en vrienden.

Alsjeblieft...

Kinderen kunnen nu hun ouders vragen games en apps voor hen te kopen met de online veiligheidsinstelling 'Vraag een van je ouders'. Ouders kunnen de privacy en online veiligheidsinstellingen van hun kinderen beheren via Instellingen > Account > Gezin (of naar account.microsoft.com/family gaan).

De tijd is om

Bij tijdslimieten voor scherm kan een kind om meer tijd vragen wanneer de tijd om is, maar de ouder moet het verzoek op de console voltooien. Kinderen kunnen nu in een e-mailbericht om meer tijd vragen en jij kunt dit vervolgens toestaan (of weigeren). Als je schermtijd wilt instellen voor je gezin, ga je naar account.microsoft.com/family.

Onzichtbaar

We hebben je gehoord. Je kunt nu je games zonder ontgrendelde achievements onzichtbaar maken in de persoonlijke en openbare weergave van je profiel.