Navigeren door de Xbox One met de Verteller-sneltoetsen voor de controller

Gebruik de volgende opdrachten om met Verteller te navigeren met alleen uw controller:

Schakel Verteller in. Houd de Xbox-knop  ingedrukt totdat deze begint te trillen en druk op de menuknop.

Schakel tussen de controller- en de Verteller-modus. Dubbeltik op de Xbox-knop.

Activeer het huidige item. Druk op de A-knop.

Ga terug. Druk op de B-knop.

Herhaal het laatste item of stop het voorlezen van het huidige item. Druk op de X-knop.

Ga naar het volgende of vorige item of de volgende of vorige tekst. Druk op het navigatiepad  omhoog of omlaag.

Spring naar het volgende of vorige item. Druk op het navigatiepad  links of rechts.

Ga naar het volgende of vorige oriëntatiepunt. Druk op de X-knop  + navigatiepad  omhoog of omlaag.

Ga naar de volgende of vorige kop. Druk op de X-knop  + navigatiepad  links of rechts.

Ga naar het volgende of vorige teken. Druk op de linker-  of rechter-bumper .

Ga naar het volgende of vorige woord. Druk op de X-knop  + de linker-  of rechter-bumper .

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Navigeren door de Xbox One met de Verteller-sneltoetsen voor de controller" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?