Hoog contrast inschakelen

Een hoog contrast helpt u op het scherm onderscheid te maken tussen voorwerpen en tekst. U kunt dit alleen inschakelen vanuit de instellingen voor Toegankelijkheid op uw Xbox One-console.

• Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Toegankelijkheid > Hoog contrast en schakel vervolgens Donker thema of Licht thema in.
  • Gebruik spraakopdrachten, zeg 'Hey Cortana, turn on high contrast.' of 'Xbox, schakel hoog contrast in.'
  • Als u een toetsenbord gebruikt, drukt u op Shift + Alt + PrtScn om hoog contrast in of uit te schakelen.

Opmerking: Deze instelling wordt overal op de console toegepast. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, zien alle accountgebruikers op de console het thema dat u hebt geselecteerd. Aangepaste kleuren en achtergronden worden niet weergegeven in deze modus.