Muis- en toetsenbordondersteuning op Xbox One

Gebruik USB-muizen en -toetsenborden voor navigatie in bepaalde games en apps en een toetsenbord voor besturing van de Xbox.

Opmerking Xbox ondersteunt het gebruik van muis en toetsenbord in sommige games en apps, maar dit werkt niet voor elke game of app. De uitgever van de game of app moet deze functie voor zijn inhoud inschakelen.

Muisondersteuning

Bekabelde USB-muizen werken alleen in bepaalde games en apps waarvoor muisnavigatie is ingeschakeld. Controleer je games om te zien of ze muisinvoer bieden.

Je configureert de muis in Instellingen > Kinect & apparaten. Er zijn opties voor de aanwijzersnelheid en het verwisselen van de primaire en secundaire muisknoppen.

Opmerking:

• Je kunt een muis niet in Home of in de gebruikersinterface van de Xbox gebruiken tijdens het navigeren op het dashboard.
  • Je moet de controller gebruiken om de muis te configureren. Instellingen biedt geen ondersteuning voor interactie van de muis.
  • Een muis werkt niet in Edge. Edge heeft al een schermcursor.

Toetsenbordondersteuning

Sluit een USB-toetsenbord aan op de Xbox voor navigatie in de console en eenvoudige tekstinvoer.

Functie Controllerinvoer Toetsenbordtoets
Naar volgende element N.v.t. Tab
Naar vorige element N.v.t. Shift+Tab
De guide openen Xbox-knop Windows-knop
Selecteren A Spatie, Enter
Terug B Escape, Backspace
Zoeken openen Y Y
Menu openen Menuknop Win+M
Weergave wijzigen View-knop Win+V
Omhoog Linker-stick omhoog, navigatiepad omhoog Pijl-omhoog
Omlaag Linker-stick omlaag, navigatiepad omlaag Pijl-omlaag
Links Linker-stick naar links, navigatiepad naar links Pijl-links
Rechts Linker-stick naar rechts, navigatiepad naar rechts Pijl-rechts

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Muis- en toetsenbordondersteuning op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?