Invoer-oefenmodus gebruiken op Xbox One

Via de invoer-oefenmodus kunt u kennismaken met de knoppen op de Xbox-controller of met de toetsen op het toetsenbord.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Toegankelijkheid > Verteller en selecteer vervolgens Verteller inschakelen.
  3. Kies Invoer-oefenmodus staat aan. Zodra uw Xbox is ingesteld voor de invoer-oefenmodus, geeft Verteller aan waarop u hebt gedrukt op de controller of het toetsenbord. Als u bijvoorbeeld de linker-stick beweegt, zegt Verteller 'Linker-stick'.

Dubbeltik op de A-knop  om de invoer-oefenmodus uit te schakelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Invoer-oefenmodus gebruiken op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?