Vergrootglas gebruiken op de Xbox One

Met het vergrootglas zoomt u in op het scherm zodat u tekst en afbeeldingen beter kunt zien op de Xbox One. U kunt het vergrootglas gebruiken met uw controller of met een aangesloten USB-toetsenbord.

Vergrootglas inschakelen

• Als u een controller gebruikt, houdt u de Xbox-knop  ingedrukt totdat deze trilt en drukt u vervolgens op de View-knop .
  • Als u een toetsenbord gebruikt, drukt u op de Windows-logotoets + plusteken (+).
  • Als u spraakopdrachten wilt gebruiken, zegt u 'Hey Cortana, turn on Magnifier' of 'Xbox, vergrootglas inschakelen'.

Vergrootglas gebruiken

Met een controller

• Met de rechter-stick kunt u schuiven naar het gedeelte van het scherm dat u wilt zien.
  • Met de linker-stick kunt u een interactie aangaan met de dingen op het scherm.
  • Met de rechter-trigger kunt u inzoomen.
  • Met de linker-trigger kunt u uitzoomen.

Als u tijdens een game de triggers en rechterduimstick wilt gebruiken, dubbeltikt u op de Xbox-knop  om vergroting en alle bedieningen op de controller te vergrendelen. Dubbeltik nogmaals op de Xbox-knop  als u de vergrootglasbedieningen weer wilt inschakelen.

Opmerking Als u het vergrootglas inschakelt met een controller, kunt u het toetsenbord niet meer gebruiken om te navigeren of iets te selecteren.

Met een toetsenbord

• Druk op Ctrl + Alt + pijltoetsen om het gewenste deel van het scherm te pannen.
  • Druk op de Windows-logotoets + plusteken (+) om in te zoomen.
  • Druk op de Windows-logotoets + minteken (-) om uit te zoomen.
  • Druk op Ctrl + Alt + spatiebalk om het vergrootglas in volledig scherm weer te geven.
  • Druk op de tabtoets om door de items op het scherm te navigeren.
  • Druk op de spatiebalk om een item te selecteren.
  • Druk op de Windows-logotoets + Esc om het vergrootglas af te sluiten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vergrootglas gebruiken op de Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?