Vergrootglas gebruiken

Met het vergrootglas zoom je in op het scherm, zodat je tekst en afbeeldingen beter kunt zien op de Xbox One. Je kunt het vergrootglas gebruiken met je controller of met een aangesloten USB-toetsenbord.

Vergrootglas inschakelen

• Als je een controller gebruikt, houd dan de Xbox-knop ingedrukt totdat hij trilt en druk dan op de View-knop .
  • Als je een toetsenbord gebruikt, druk je op Windows-logotoets + plusteken (+).
  • Als je spraakopdrachten gebruikt, zeg je 'Xbox, schakel Vergrootglas in'.

Vergrootglas gebruiken

Met een controller

• Met de rechter-stick kun je schuiven naar het gedeelte van het scherm dat je wilt zien.
  • Met de linker-stick kun je een interactie aangaan met items op het scherm.
  • Gebruik de rechter-trigger om in te zoomen.
  • Gebruik de linker-trigger om uit te zoomen.

Als je de triggers en de rechter-stick wilt gebruiken om een game te spelen, druk je de Xbox-knop in en houd je deze vast om vergroting en alle besturingsknoppen op de controller te vergrendelen. Als je de vergrootglas-besturingsknoppen weer wilt inschakelen, druk je opnieuw op de Xbox-knop .

Opmerking Als je het vergrootglas inschakelt met een controller, kun je het toetsenbord niet meer gebruiken om te navigeren of items te selecteren.

Met een toetsenbord

• Druk op Ctrl + Alt + pijltoetsen om te schuiven naar het gedeelte van het scherm dat je wilt zien.
  • Druk op de Windows-logotoets + plusteken (+) om in te zoomen.
  • Druk op de Windows-logotoets + minteken (-) om uit te zoomen.
  • Druk op Ctrl + Alt + spatiebalk om het vergrootglas in volledig scherm weer te geven.
  • Druk op de Tab-toets om door de items op het scherm te navigeren.
  • Druk op de spatiebalk om een item te selecteren.
  • Druk op de Windows-logotoets + Esc om het vergrootglas af te sluiten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vergrootglas gebruiken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?