Fout 0x80072EFE treedt op wanneer u content bijwerkt of installeert op uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te installeren of bij te werken op uw Xbox One-console:

Fout 0x80072EFE

Dit betekent dat de netwerkverbinding werd onderbroken terwijl u de update voor deze titel probeerde op te halen.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem op te lossen.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2019-10-16T06:46:42.6115427+00:00

Oplossing 2: Start uw thuisnetwerkapparaat opnieuw op

Probeer uw modem, gateway of router opnieuw te starten. Vaak is het probleem hiermee opgelost. Als dat niet het geval is, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Test uw verbinding met Xbox Live

Bekijk de gedetailleerde netwerkstatistieken om te controleren of het pakketverlies minder dan 5 procent bedraagt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen en selecteer Netwerk > Netwerkinstellingen.
  3. Selecteer Gedetailleerde netwerkstatistieken.
  4. Bekijk de informatie voor pakketverlies.

Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, voert u de Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One uit en selecteert u You have high packet loss.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80072EFE treedt op wanneer u content bijwerkt of installeert op uw Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?