Fout 0x800401fb treedt op

Dit kan betekenen dat er een probleem is met Xbox Live of dat er een onverwachte fout is opgetreden op de console.

Oplossingen

1. Probeer dezelfde handeling opnieuw uit te voeren. Soms is er iets dat normale acties verstoort.
  2. Start de Xbox opnieuw op: houd de Xbox-knop op de controller ingedrukt en kies Console uitzetten.
  3. Voer een volledige herstart uit: houd de aan/uit-knop aan de voorkant van de Xbox 10 seconden ingedrukt.
  4. Als je een game of app probeert te gebruiken, probeer dan om de game of app te verwijderen en opnieuw te installeren.
  5. Als laatste redmiddel kun je proberen om de Xbox te resetten. Hiermee wordt het besturingssysteem van de console opnieuw geïnstalleerd. Afhankelijk van je netwerk, kan dit even duren.
  6. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga vervolgens naar Instellingen > Systeem > Consolegegevens > Console opnieuw instellen.

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-24T02:02:43.1854409+00:00
Sociaal en gaming: actief en werkend
2019-10-24T02:02:43.1854409+00:00
Content kopen en gebruiken: Beperkt
2019-10-23T16:49:54.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Koop downloadbare items

Laatste update

Onze technici en ontwikkelaars zijn actief opzoek naar een oplossing om het probleem te verhelpen dat sommige leden ondervinden met het kopen van content. Blijf op de hoogte en bedankt voor al je geduld.

Belangrijk Je moet zijn aangemeld met je Microsoft-account en een telefoonnummer met 10 cijfers opgeven.

TV, muziek en video: actief en werkend
2019-10-24T02:02:43.1854409+00:00

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x800401fb treedt op" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?