Fout 0x8007000E treedt op wanneer je een game downloadt op Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer je een game op je Xbox One-console probeert te downloaden:

0x8007000E

Installatie gestopt.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem op te lossen.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het dan opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-22T17:33:24.9279334+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2019-10-22T17:33:24.9279334+00:00

Oplossing 2: annuleer de installatie van de game en installeer deze opnieuw

Annuleer de installatie van de game, start de console opnieuw en installeer de game opnieuw:

1. Selecteer Mijn games en apps in het Home-scherm.
  2. Selecteer Wachtrij en markeer de game die je probeert te downloaden.
  3. Druk op de Menuknop  op je controller en selecteer Annuleren.
  4. Je console opnieuw starten:
    1. Houd de Xbox-knop in het midden van de controller ingedrukt om het powercenter te openen.
    2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
    3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als je de guide niet kunt openen of de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop  op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop  op de console weer aan om deze opnieuw te starten.

Om de game opnieuw te installeren, download je de game opnieuw vanuit de Microsoft Store. Als je de game opnieuw wilt downloaden, zoek je de game in de Microsoft Store, selecteer je de game en selecteer je Installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x8007000E treedt op wanneer je een game downloadt op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?