Fout 0x8007005 treedt op als je je aanmeldt bij je Microsoft-account op Xbox One

Je krijgt het volgende foutbericht te zien als je probeert aan te melden bij je Microsoft-account op je Xbox One-console:

Er ging iets mis
Je kon niet worden aangemeld. Probeer het over een paar minuten nog eens of controleer je account door je aan te melden op account.live.com. Meld je aan 0x8007005

Oplossingen

Probeer deze oplossingen om het probleem te verhelpen.

Oplossing 1: Start je Xbox One-console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer je opnieuw aan te melden nadat je de console opnieuw hebt gestart.
Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop  op de console weer aan om deze opnieuw te starten.

Oplossing 2: Verwijder je profiel en download het opnieuw

Als je je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, moet je de account verwijderen en weer toevoegen op de console.

Stap 1: Verwijder je account van de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Instellingen > Account > Accounts verwijderen.
  3. Selecteer de account die je wilt verwijderen en bevestig het verwijderen.
    Opmerking Je moet de account wellicht meermaals verwijderen (tot vijf keer) om de account uit de lijst te verwijderen.

Stap 2: Start je Xbox One-console opnieuw

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Stap 3: Voeg je account opnieuw toe aan de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Schuif omhoog en selecteer Aanmelden.
  3. Kies Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Microsoft-account in.
  6. Volg de instructies op de volgende schermen om je instellingen verder aan te passen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x8007005 treedt op als je je aanmeldt bij je Microsoft-account op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?