Fout 0x80073CF0 treedt op wanneer je een game of app probeert te kopen of starten

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je iets probeert te kopen of een game of app probeert te openen:

0x80073CF0

Dit kan betekenen dat er een onverwachte fout is opgetreden in de Xbox One-console.

Oplossingen

Oplossing 1: Start de console opnieuw

Als je deze fout krijgt bij het gebruik van Store of een ander gebied op Xbox One, start je de console opnieuw.

1. Houd de Xbox-knop in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw starten > Opnieuw starten.
  3. Voer de actie opnieuw uit nadat je opnieuw hebt gestart.

Oplossing 2: Verwijder de game of app en installeer deze opnieuw

Als deze fout wordt weergegeven tijdens het starten van een game of app, verwijder je de game of app en installeer je deze opnieuw. Probeer vervolgens de game of app opnieuw te starten.

1. Druk op de Xbox-knop op je controller om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps > Alle weergeven.
  2. Markeer de desbetreffende game of app, druk vervolgens op de Menuknop op je controller en selecteer Verwijderen.
  3. Selecteer Klaar om te installeren in je lijst met games of apps.
  4. Selecteer het item dat je zojuist hebt verwijderd en volg daarna de instructies op het scherm om dit opnieuw te installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80073CF0 treedt op wanneer je een game of app probeert te kopen of starten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?