Fout 0x80BD003F treedt op wanneer je een thema op Xbox One probeert te gebruiken

Je krijgt de volgende foutcode wanneer je een thema instelt en plant op je Xbox One-console.

0x80BD003F

Dit betekent dat hoog contrast is ingeschakeld. Hoog contrast laat je schermelementen zien, maar het verhindert het plannen van je thema's.

Oplossing

Volg deze stappen als je geplande thema's wilt gebruiken.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Hoog contrast en selecteer Uit in de vervolgkeuzelijst.

Je kunt hoog contrast later weer inschakelen door dezelfde stappen te volgen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80BD003F treedt op wanneer je een thema op Xbox One probeert te gebruiken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?