Fout 0x82323012 treedt op wanneer u de opnamefunctie probeert te gebruiken op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de opnamefunctie op Xbox One probeert te gebruiken:

0x82323012
Dat kon niet worden opgenomen

Opmerking U krijgt deze fout wellicht te zien omdat sommige games de opname van de game standaard uitschakelen. U kunt geen clips maken van deze titels.

Oplossing

Controleer of u gameopnames hebt ingeschakeld op uw console om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Voorkeuren.
  3. Selecteer Uitzenden en vastleggen.
  4. Selecteer Gameopnames toestaan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x82323012 treedt op wanneer u de opnamefunctie probeert te gebruiken op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?