Fout 0x82D40003 treedt op wanneer je een game op Xbox One start

Je krijgt de volgende foutcode en het volgende foutbericht te zien wanneer je een game of app probeert te starten:

0x82D40003

Is dit jouw eigen game of app?

Als je een game-disc hebt, doe die dan in het apparaat. Als je geen disc hebt, meld je je aan bij Xbox Live, als je dat nog niet had gedaan. Als je geen rechten hebt om de game te spelen, zul je deze moeten kopen in de Microsoft Store.

Dit kan betekenen dat we problemen ondervinden bij het controleren van de rechten voor mediagebruik.

Oplossing

De eigenaar moet zich aanmelden om deze game te kunnen spelen.

Als je deze game hebt gekocht met een ander profiel, meld je dan aan met dat profiel.

Als iemand anders de game heeft gekocht, moet deze persoon zich aanmelden zodat jij kunt spelen of moet deze persoon deze console als Home Xbox instellen. Op de Home Xbox van de eigenaar kunnen andere gebruikers de games van de eigenaar spelen.

Ga als volgt te werk om deze console in te stellen als Home Xbox van de eigenaar:

Laat de persoon zich aanmelden, druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga naar Systeem > Instellingen > Persoonlijke instellingen > Mijn Home Xbox.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x82D40003 treedt op wanneer je een game op Xbox One start" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?