Fout 0x82D40004 treedt op wanneer je een game op Xbox One start

Je krijgt de volgende foutcode en het volgende foutbericht te zien wanneer je een game of app probeert te starten:

0x82D40004

Is dit jouw eigen game of app?

Als je een game-disc hebt, doe die dan in het apparaat. Als je geen disc hebt, meld je je aan bij Xbox Live, als je dat nog niet had gedaan. Als je geen rechten hebt om de game te spelen, zul je deze moeten kopen in de Microsoft Store.

Dit kan betekenen dat we problemen ondervinden bij het controleren van de rechten voor mediagebruik.

Oplossing

Plaats de game-disc. Hoewel de game mogelijk al is geïnstalleerd op deze Xbox, hebben we de fysieke schijf nodig om de licentie te controleren voordat we de game kunnen starten.

Als de disc al is geplaatst, controleer dan of deze vies of beschadigd is. Reinig de disc indien nodig met een zachte, schone, licht vochtige doek. Houd de disc bij de randen vast zonder het oppervlak van de boven- of onderzijde aan te raken.

Plaats de disc terug en probeer de game weer te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x82D40004 treedt op wanneer je een game op Xbox One start" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?