Foutcode 0x87E1000C treedt op wanneer je een game of app probeert te openen op Xbox One

Als de installatie van de game of app nog steeds bezig is, wacht dan totdat de installatie is voltooid of de game of app gereed is om te starten. Probeer de game of app daarna opnieuw te starten.

Als deze nog steeds niet wordt geopend, verwijder je de game of app en installeer je deze opnieuw:

1. Markeer de game of app, druk op de Menuknop op je controller en selecteer Verwijderen.
  2. Ga naar Mijn games en apps > Games en daar naar het tabblad Klaar om te installeren, selecteer de game of app en volg de aanwijzingen op het scherm om de game of app opnieuw te installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foutcode 0x87E1000C treedt op wanneer je een game of app probeert te openen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?