Fout 0x87E107DF treedt op wanneer je een game probeert te starten op Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game probeert te starten op je Xbox One-console:

0x87E107DF

Dit kan betekenen dat er een tijdelijk probleem is met de validatie van licenties terwijl de Xbox Live-service probeert de game te starten.

Oplossingen

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het vervolgens opnieuw.

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-06-26T19:55:01.3480633+00:00

Oplossing 2: start je console opnieuw op

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Aan/uit en opstarten > Uitzetten of opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Nu opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om je keuze te bevestigen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87E107DF treedt op wanneer je een game probeert te starten op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?