Fout 0x87DE2720 treedt op wanneer je content van de Microsoft Store installeert op de Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je content uit de Microsoft Store op je Xbox One-console probeert te installeren:

0x87DE2720

Dit betekent dat de content niet kon worden gedownload van de Microsoft Store.

Oplossing

Verwijder en installeer de content opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doe je als volgt.

Op Xbox One

1. Verwijder de app of game:
    1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om terug te gaan naar het Home-scherm.
    2. Selecteer Mijn games en apps > Games en ga vervolgens naar het tabblad Klaar om te installeren.
    3. Selecteer Wachtrij.
    4. Selecteer de content die je probeert te installeren.
    5. Druk op de Menuknop  op de controller.
    6. Selecteer Game beheren of App beheren.
    7. Selecteer de game of app.
    8. Selecteer Alles verwijderen.
    9. Selecteer Alles verwijderen ter bevestiging.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dit doe je als volgt:
    1. Ga naar het Home-scherm.
    2. Selecteer Mijn games en apps > Games.
    3. Ga naar het tabblad Klaar om te installeren.
    4. Selecteer Installeren.

In Windows 10

1. Verwijder de app of game. Dit doe je als volgt:
    1. Ga naar Start en schuif door de lijst met apps totdat je de app of game vindt die je wilt installeren.
    2. Houd de app of game ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer Verwijderen.
    3. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dat doe je als volgt:
    1. Ga naar Start en selecteer de Microsoft Store-app.
    2. Meld je met je Microsoft-account aan bij de Microsoft Store-app.
    3. Selecteer het accountpictogram > Mijn bibliotheek.
    4. Schuif omlaag totdat je de app of game vindt die je wilt installeren en selecteer het downloadpictogram. De app of game wordt automatisch geïnstalleerd.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87DE2720 treedt op wanneer je content van de Microsoft Store installeert op de Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?