Fout 0x903f9008 treedt op wanneer je een game op Xbox One probeert te spelen

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game probeert te spelen op je Xbox One:

0x903f9008

Dit betekent dat je Xbox One-console offline is.

Oplossingen

Oplossing 1: Maak verbinding met Xbox Live

Maak verbinding met Xbox Live om het probleem te verhelpen. Dat doe je als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Verbinding maken met Xbox Live.
  3. Selecteer Online gaan.

Als je problemen hebt met de verbinding met Xbox Live, probeer dan de Oplossing voor Xbox One-verbinding.

Oplossing 2: Schakel Mijn Home Xbox in

Als je deze Xbox-console regelmatig gebruikt, kun je deze instellen als je Home Xbox, zodat je jouw games offline kunt spelen. Voor informatie over hoe je een console instelt als je Home Xbox raadpleeg je Een Xbox One-console aanwijzen als je Home Xbox.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x903f9008 treedt op wanneer je een game op Xbox One probeert te spelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?