Fout 0x91d7000a treedt op wanneer je probeert een Blu-ray-schijf te laden op Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer je een Blu-ray-schijf probeert te laden in je Xbox One-console:

0x91d7000a

Disc is gestopt. Zorg ervoor dat de HDMI-ingang van je tv HDCP-rechtenbeheer ondersteunt. Als dit niet het geval is, probeer dan je Xbox op een andere tv-ingang aan te sluiten.

Oplossing

Werp de schijf uit en start de Xbox One-console opnieuw om dit probleem op te lossen:

1. Werp de Blu-ray-schijf uit de console.
  2. Ga naar Xbox Home, met Blue-ray in de grote app-tegel, maak de tegel Blu-ray actief en druk op de Menu-knop op je controller.
  3. Selecteer Afsluiten. Als "Afsluiten" niet beschikbaar is, is de app al afgesloten.
  4. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  5. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  6. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

7. Wanneer de console opnieuw is gestart, plaats je de Blu-ray-schijf opnieuw.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x91d7000a treedt op wanneer je probeert een Blu-ray-schijf te laden op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?