Fout 0x9b100041 treedt op wanneer u een app op Xbox One probeert te openen

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een Xbox One-app probeert te openen:

0x9b100041

Dit betekent dat de app niet kon worden geladen op uw Xbox One-console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Meld alle andere gebruikers af

Meld alle gebruikers af van de Xbox One-console. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Als u naar het Home-scherm wilt terugkeren, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteert u Aanmelden.
  2. Selecteer het profiel dat is aangemeld bij de console.
  3. Selecteer Afmelden.
  4. Herhaal deze stappen voor elk profiel dat is aangemeld bij de console.
  5. Meld u aan bij uw Xbox Live-profiel en probeer de app opnieuw te openen.

Oplossing 2: Start de console opnieuw op

Probeer uw console opnieuw op te starten als de voorgaande oplossing niet werkt. Volg deze stappen:

1. Houd de Xbox-knop in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Meld je aan bij je Xbox Live-profiel en probeer de Xbox One-app opnieuw te openen.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x9b100041 treedt op wanneer u een app op Xbox One probeert te openen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?