Fout 80004003 treedt op wanneer je een titel op Xbox One probeert te starten

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een titel probeert te starten:

Fout 80004003

Dit betekent dat we de gekozen titel niet konden starten.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, wacht je een paar minuten en probeer je de titel daarna opnieuw te starten.

Als het probleem nog steeds optreedt, moet je de console herstarten en het daarna opnieuw proberen. Dat doe je als volgt:

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer de titel opnieuw te starten nadat de console opnieuw is opgestart.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 80004003 treedt op wanneer je een titel op Xbox One probeert te starten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?