Fout 80070020 treedt op wanneer je een app start op je Xbox One-console

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je je Xbox One-console gebruikt:

Fout 80070020

Deze fout kan optreden als je een app die reeds wordt uitgevoerd, probeert te starten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen als je de app of game onlangs hebt gebruikt:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-23T04:40:31.1348151+00:00

Oplossing 2: Sluit de app af en start de app opnieuw

1. Gebruik je linker-stick of navigatiepad om omlaag te bladeren naar de app in het deel met recentelijk gebruikte apps van het scherm Home.
  2. Druk op de Menu-knop op je controller.
  3. Selecteer Afsluiten.
  4. Start de app opnieuw.

Oplossing 3: Start de console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer de app opnieuw te installeren wanneer je console opnieuw is gestart.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten. Probeer de app opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 80070020 treedt op wanneer je een app start op je Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?