Fout 800706F4 treedt op wanneer u een Xbox One-game start

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox One-game probeert te starten:

800706F4

De game kan niet worden gestart, wat kan liggen aan de manier waarop de game is opgeslagen op de console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: probeer de game opnieuw te starten

1. Selecteer rechts op het Home-scherm Mijn games en apps.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die u probeert te spelen.

Probeer de volgende oplossing als de game niet start.

Oplossing 2: Start de Xbox One-console opnieuw op

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer de game opnieuw te starten.

Opmerking Als u de guide niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houdt u de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten. Probeer de game opnieuw te starten.

Oplossing 3: installeer de game opnieuw

Als u de game opnieuw installeert, wordt de game die is opgeslagen op de console overschreven. Het maakt niet uit of u de game vanaf een disc of vanuit de Microsoft Store hebt geïnstalleerd, u moet de vorige installatie eerst verwijderen. Een game verwijderen:

1. Selecteer rechts op het Home-scherm Mijn games en apps.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die u wilt verwijderen.
  4. Druk op de Menuknop op de controller en selecteer Verwijderen.

Om de game opnieuw te installeren, plaatst u de disc of downloadt u de game opnieuw vanuit de Microsoft Store. Als u de game opnieuw wilt downloaden, zoekt u de game in de Microsoft Store, selecteert u de game en selecteert u Installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.