Fout 0x80072EE7 treedt op wanneer je content probeert te openen op Xbox One

Het is mogelijk dat de volgende foutcode wordt weergegeven als je content probeert te openen op je Xbox One-console:

Fout 0x80072EE7

Dit kan betekenen dat de console de content die je probeerde te openen, niet kon laden.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer het straks nog een keer

Meestal verdwijnt dit probleem vanzelf. Zo niet, probeer dan de volgende oplossingen.

Oplossing 2: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het vervolgens nog eens:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2019-08-20T12:19:38.8755783+00:00

Oplossing 3: test je verbinding met Xbox Live

1. Start je netwerkapparaat opnieuw op (waarschijnlijk een router).
  2. Test je verbinding met Xbox Live:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen > Netwerk.
    3. Selecteer Netwerkinstellingen.
    4. Selecteer Netwerkverbinding testen in de kolom Probleemoplossing.

Als je meer dan 5% pakketverlies ziet, probeer dan de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80072EE7 treedt op wanneer je content probeert te openen op Xbox One " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?