Fout 80151906 treedt op als je verbinding maakt met Xbox Live op een Xbox 360-game

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een Xbox 360-game probeert te spelen op je Xbox One of Xbox 360.

80151906

Oplossingen

Oplossing 1: Start de console opnieuw

Op Xbox One:

1. Houd de Xbox-knop in het midden van de Xbox One-controller ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer na het opstarten de game opnieuw op te starten.

Op Xbox 360:

Oplossing 2: Verwijder de game en DLC

Op Xbox One

1. Selecteer Mijn games en apps in het Home-scherm.
  2. Markeer de game of app en druk op de Menu-knop van de controller.
  3. Selecteer Game en uitbreidingen beheren.
  4. Selecteer Alles verwijderen.
  5. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  6. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  7. Selecteer Opnieuw starten.
  8. Download de game of app wanneer de console opnieuw is opgestart en probeer de game of app te starten.

Op Xbox 360

1. Om de game te verwijderen, ga je naar Een game op de Xbox 360-harddisk installeren, spelen of ervan verwijderen.
  2. Om de game opnieuw te installeren, ga je naar Eerder gedownloade of gekochte content opnieuw downloaden naar je Xbox 360.

Optioneel: Het probleem melden

Je kunt dit probleem ook melden met de app Xbox Insider-hub, zodat we het verder kunnen onderzoeken.

1. Als je de app nog niet hebt, installeer je de Xbox Insider-hub app op je console.
  2. Houd de Xbox-knop op de controller ingedrukt..
  3. Selecteer Probleem melden in het aan/uit-menu.
  4. Beschrijf het probleem in detail, met inbegrip van wanneer het is opgetreden, of u specifieke foutcodes of berichten hebt gezien en of u bepaalde games, software, hardware of accessoires gebruikte toen het probleem is opgetreden.

Als je de community om meer hulp wilt vragen, ga je naar de Xbox-forums.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 80151906 treedt op als je verbinding maakt met Xbox Live op een Xbox 360-game" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?