Fout 8027025A treedt op wanneer je je probeert aan te melden of een Xbox One-app probeert te starten

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je je probeert aan te melden of een Xbox One-app probeert te starten:

8027025A

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • De app werd niet binnen de verwachte tijd geladen.
  • Er is een probleem met aanmelden bij je profiel.

Oplossingen

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-18T09:44:06.0580173+00:00

Oplossing 2: start de app opnieuw

Stop hiervoor eerst de app:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home.
  2. Selecteer de Menu-knop met de titel van de app gemarkeerd.
  3. Selecteer Afsluiten.

Wacht minstens 10 seconden en start de app opnieuw.

Oplossing 3: Start de console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop  op de console weer aan om deze opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 8027025A treedt op wanneer je je probeert aan te melden of een Xbox One-app probeert te starten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?