Fout 87DD0006 treedt op wanneer je je probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox One of pc

Je krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer je je probeert aan te melden bij Xbox Live op een Xbox One-console of pc:

87DD0006

Dit kan betekenen dat er net een service-onderbreking was toen je probeerde je aan te melden.

Oplossingen

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-08-20T02:44:53.0411336+00:00

Oplossing 2: Start de console of pc opnieuw op

Op je Xbox One-console:

1. Op je console, houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One-controller ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop  op de console weer aan om opnieuw te starten.

Op je pc:

1. Op je pc, druk op de knop Windows .
  2. Selecteer de knop Aan/uit en Opnieuw opstarten.

Opmerking Als de pc lijkt te zijn vastgelopen, houd je de knop Aan/uit op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de pc wordt uitgeschakeld. Na het afsluiten druk je op de knop Aan/uit om opnieuw op te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 87DD0006 treedt op wanneer je je probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox One of pc" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?