Fout 87DD000D treedt op wanneer je je Xbox One-console of pc gebruikt

Je krijgt de volgende fout te zien wanneer je een game probeert te spelen of andere content die je hebt gekocht, probeert te openen op de Xbox One-console.

• Fout 87DD000D

Deze fout wijst erop dat we de licentie voor de titel die je probeert te openen, niet konden verifiëren.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, maak je verbinding met Xbox Live met de account waarmee je de titel oorspronkelijk had gekocht. Als je bent aangemeld bij een andere account op je Xbox One, ga dan naar Profiel wisselen op Xbox One. Als je een pc gebruikt, ga je naar Hoe je kunt omschakelen naar een andere Microsoft-account in de Xbox-app op Windows 10.

Opmerking Lees hoe je de Xbox One-console kunt instellen als je primaire console op Over Mijn Home Xbox.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 87DD000D treedt op wanneer je je Xbox One-console of pc gebruikt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?