87E0000F treedt op wanneer je een game of app op Xbox One downloadt

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game of app via Xbox Live probeert te downloaden of te installeren op je Xbox One-console:

87E0000F

Deze fout kan het volgende betekenen:

• De recentste update is nog niet gedownload naar de Xbox One-console.
  • De Xbox Live-service is tijdelijk niet beschikbaar.
  • De console heeft geen goede verbinding met Xbox Live.
  • De download van de game of app moet wellicht worden geannuleerd en de app of game moet daarna opnieuw worden gedownload.

Oplossingen

Oplossing 1: controleer op een systeemupdate
Als je problemen hebt wanneer je een Xbox One-game of -app probeert te downloaden, moet je de console misschien bijwerken. Als je verbinding wilt maken met Xbox Live, moet je de recentste consolesoftware hebben. Voor nieuwe games is de update misschien ook nodig voordat je ze kunt spelen.
Volg deze stappen om te controleren of er een systeemupdate beschikbaar is:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Alle instellingen.
  3. Selecteer Systeem.
  4. Selecteer Consolegegevens en updates.

Als er een update beschikbaar is, staat deze onderaan in de eerste kolom. Als er geen update is, zie je 'Geen update beschikbaar'.

Opmerking Systeemupdates variëren naargelang de energiemodus die je gebruikt op je Xbox One-console. Zie Over systeemupdates op Xbox One voor meer informatie over de opties voor energiemodi van Xbox One en hoe ze werken bij systeemupdates.

Oplossing 2: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2018-12-15T07:19:52.0221921+00:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Aanmelden bij Xbox Live

Recentste update

Heb je problemen om je aan te melden bij Xbox Live? Gelukkig hebben we het probleem opgelost en werkt alles weer zoals normaal. Bedankt voor je geduld terwijl we werkten aan een oplossing voor dit probleem, Xbox-leden!

Wil je een melding ontvangen wanneer deze functie weer online is?

Sociaal en gaming: actief en werkend
2018-12-15T07:19:52.0221921+00:00

Oplossing 3: test de Xbox Live-verbinding
Als je voorheen wel verbinding kon maken met Xbox Live met je huidige console en netwerkinstellingen, maar nu niet meer, test je de verbinding met Xbox Live.
Als je geen verbinding kunt maken met Xbox Live, voer je om te beginnen de netwerkverbindingstest uit op de Xbox One-console om te zien wat het probleem veroorzaakt. Dat gaat als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Kies Netwerk.
  5. Selecteer rechts op het scherm Netwerkinstellingen de optie Test mijn netwerkverbinding.

Als je geen verbinding kunt maken met Xbox Live, laat de test je zien waar de fout is opgetreden. Deze test vertelt je ook wat voor soort fout het betreft. Noteer deze informatie en ga dan naar de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One om het probleem op te lossen.

Oplossing 4: annuleer de download van de app of game en start die opnieuw
Stap 1: de download annuleren
Je kunt de huidige download eenvoudig annuleren. Dat gaat als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Ga op het Home-scherm naar rechts en selecteer Mijn games en apps > Games. Ga vervolgens naar het tabblad Klaar om te installeren. Selecteer Wachtrij.
  3. Markeer de actieve download of installatie.
    Opmerking Actieve downloads verschijnen met een voortgangsbalk aan de onderkant van de tegel van de game of app.
  4. Druk op de Menuknop  op de Xbox One-controller.
  5. Selecteer Annuleren.

Stap 2: de game of app opnieuw downloaden
Om de game of app opnieuw te downloaden, zoek en selecteer je de titel in de Microsoft Store op Xbox One en selecteer je Installeren. Je kunt je content ook opnieuw downloaden door naar Mijn games en apps > Games te gaan en daar het tabblad Klaar om te installeren te openen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "87E0000F treedt op wanneer je een game of app op Xbox One downloadt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?