Fout 87E00010 treedt op wanneer je een game of app op Xbox One kopieert of verplaatst

Je krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer je een game of app probeert te kopiëren of te verplaatsen op je Xbox One-console:

87E00010

Oplossing

Om deze fout op te lossen, moet je de game of app verwijderen en daarna weer installeren. Daarna kun je proberen de game of app opnieuw te kopiëren of te verplaatsen:

De game of app verwijderen

1. Begin op het Home-scherm. (Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Home.)
  2. Schuif omlaag en selecteer Mijn games en apps.
  3. Markeer de content die je wilt verwijderen.
  4. Druk op de Menuknop op de controller.
  5. Selecteer App beheren of Game beheren.
  6. Markeer de tegel van de app of game en druk opnieuw op de Menuknop op de controller.
  7. Selecteer Verwijderen.

De app of game opnieuw installeren

1. Ga naar Mijn games en apps.
  2. Selecteer Apps of Games en ga vervolgens naar het tabblad Klaar om te installeren.
  3. Selecteer de game of app om deze te downloaden en opnieuw te installeren.
  4. Probeer de game of app opnieuw te kopiëren of te verplaatsen nadat je deze opnieuw hebt geïnstalleerd.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 87E00010 treedt op wanneer je een game of app op Xbox One kopieert of verplaatst" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?