Hoe u lid kunt worden van Xbox Live Gold nadat u uw Xbox One-console hebt ingesteld

Uw Xbox One-console is helemaal ingesteld. Gefeliciteerd! Maar wat nu?

U wilt misschien wel een Xbox Live Gold-lidmaatschap nemen om ten volle te kunnen gebruikmaken van de voordelen van uw Xbox One-console. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Abonnementen onder Account.
  5. Selecteer Informatie over Gold-lidmaatschap op het scherm Abonnementen.
  6. Selecteer Doorgaan.
  7. Selecteer het gewenste soort lidmaatschap op de pagina Xbox Live Gold. Selecteer Gebruik een code om een prepaid abonnementscode in te wisselen. Selecteer Nee bedankt als u wilt afsluiten zonder u aan te melden voor een lidmaatschap.
  8. Als u nog geen creditcard hebt opgegeven, selecteer dan Creditcard toevoegen om uw creditcardinformatie in te voeren.
  9. Volg de resterende stappen om uw Xbox Live Gold-account in te stellen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe u lid kunt worden van Xbox Live Gold nadat u uw Xbox One-console hebt ingesteld" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?