Spraakopdrachten gebruiken om de tv te bedienen op Xbox One S of originele Xbox One

Net als bij alle gesproken navigatie op Xbox is voor gebruik van spraak tijdens het bekijken van tv in OneGuide een compatibele hoofdtelefoon vereist of Kinect Dit is een bepaalde manier om het geluid van je stem in te voeren.

Zeg 'Hey Cortana, wat kan ik zeggen?' voor een lijst met opdrachten. Als er geen microfoonpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm staat, is je Xbox niet actief. Herhaal 'Hey Cortana' voordat je je opdracht geeft.

Spraakopdrachten

Opmerking: spraakopdrachten werken iets anders bij digitale assistenten. Zie Wat kan ik zeggen met Alexa en Cortana als digitale assistenten op Xbox One? voor meer informatie over wat je moet zeggen om je Xbox One met een digitale assistent te beheren.

Om het volgende te doen…

Zeg je...

In...

Tv kijken

"Tv kijken"

Overal

Alle audio van je tv of ontvanger dempen

"Dempen"

Overal

Dempen van je tv of ontvanger opheffen

"Dempen opheffen"

Overal

Het volume verhogen

"Geluidsvolume sterker"

Overal

Het volume verlagen

"Geluidsvolume zachter"

Overal

OneGuide openen

"Tv-gids tonen"

Live tv

In de gids naar kanalen hoger in de lijst gaan

"Pagina omhoog"

OneGuide

In de gids naar kanalen lager in de lijst gaan

"Pagina omlaag"

OneGuide

Naar rechts, later tijdstip gaan

"Later"

OneGuide

Naar links, vroeger tijdstip gaan

(Opmerking: je kunt niet vroeger dan het huidige tijdstip gaan.)

"Eerder"

OneGuide

Een programma uit de gids selecteren

De naam van het programma (bijvoorbeeld Nieuwsuur)

OneGuide

Een kanaal uit de gids selecteren

De naam van de zender (bijvoorbeeld NPO1)

OneGuide

Naar het gemarkeerde kanaal gaan

"Dit kanaal bekijken"

OneGuide

Een specifiek programma of kanaal bekijken

"Kijk naam van programma of kanaal"

OneGuide

Lijst met je favoriete kanalen weergeven

"Favorieten"

OneGuide

Onlangs bekeken kanalen weergeven

"Recente kanalen"

OneGuide

Naar een bepaald kanaal gaan

"Wat is er te zien op naam kanaal?"

OneGuide

Opmerking: spraakopdrachten zijn niet overal beschikbaar. Zie Beschikbaarheid van Xbox One-functies voor een lijst met functies en de regio's waar de functies beschikbaar zijn.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Spraakopdrachten gebruiken om de tv te bedienen op Xbox One S of originele Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?