Tv kijken met OneGuide op je Xbox One

Op deze pagina wordt beschreven hoe je OneGuide kunt gebruiken om tv te kijken via Xbox One met je controller of spraakopdrachten.

• Zeg "Hey Cortana, watch TV" of selecteer Live-tv in de hub Entertainment om tv te kijken.
  • Druk op de X-knop op je controller om OneGuide te openen terwijl je een tv-programma bekijkt.

Opmerking OneGuide ondersteunt slechts een beperkt aantal functies of menu's op settopboxes. Je moet je afstandsbediening gebruiken voor toegang tot andere functies op je settopbox.

Opmerking: spraakopdrachten werken iets anders bij digitale assistenten. Zie Wat kan ik zeggen met Alexa en Cortana als digitale assistenten op Xbox One? voor meer informatie over wat je moet zeggen om je Xbox One met een digitale assistent te beheren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Tv kijken met OneGuide op je Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?